Oprávnění ke Google synchronizaci

Adresář může být synchronizován s Google účtem. Kontakty evidované v RAYNETu se tak budou přenášet i do Google kontaktů a tím pádem i do dalších zařízení.

Administrátor může uživateli tuto synchronizaci povolit nebo omezit. 

Pro nastavení oprávnění rozklikněte vybraného uživatele a zvolte Změnit oprávnění.

role03_800px.png

 

Rozbalte Oprávnění ke Google synchronizaci a vyklikněte možnost přenášení kontaktů do Googlu. V opačném případě nechte políčko zatržené. Na závěr změny uložte

synchronizace02_800px.png

 

V případě, že si uživatel bude chtít kontakty synchronizovat, ale nemá k tomu oprávnění, zobrazí se mu tato hláška.

synchronizace.png

 

Další nastavení oprávnění:

Používá technologie Zendesk