Přehled Akcí u Projektu

Exportovat

Tlačítko Exportovat slouží pro uložení záznamu Projektu do počítače ve formátu PDF.

Bezpečnost

Po kliknutí na tlačítko Bezpečnost se zobrazí okno se systémovými informacemi o Projektu. Dozvíte se z něj, kdo a kdy jej vytvořil nebo upravil. Záznamy vidí jen ti uživatelé, kteří k tomu mají příslušné oprávnění.

Záznamy vidí jen ti uživatelé, kteří jsou k tomu oprávněni. Každý záznam, ke kterému máte přístup, můžete také zamknout a tak zabránit jeho editaci ostatními uživateli. Znovu jej odemknout pro další uživatele jej můžete buď vy, nebo administrátor.

Aktualizovat záznam

Může se stát, že se záznamem současně pracují různí uživatelé. Provedením akce Aktualizovat se zobrazí aktuální podoba Projektu i se změnami, které v něm mezitím provedl jiný uživatel. 

Smazat

Záznam Projektu bude po odmazání napojených obchodních případů z CRM trvale odstraněn.

 
Používá technologie Zendesk