Přehled Akcí u složky

Bezpečnost

Po kliknutí na tlačítko Bezpečnost se zobrazí okno se systémovými informacemi o složce. Dozvíte se z něj, kdo a kdy ji vytvořil nebo upravil. 

Složku vidí jen ti uživatelé, kteří jsou k tomu oprávněni. Každou složku, ke které máte přístup, můžete také zamknout a tak zabránit její editaci ostatními uživateli. Znovu ji odemknout pro další uživatele můžete buď vy, nebo administrátor.

Aktualizovat záznam

Může se stát, že se složkou současně pracují různí uživatelé. Provedením akce Aktualizovat se zobrazí aktuální podoba složky i se změnami, které v ní mezitím provedl jiný uživatel.

Smazat

Po odmazání všech vložených souborů bude složka z CRM trvale odstraněna.

 
Používá technologie Zendesk