Synchronizace s Google kontakty

Díky synchronizaci s Google kontakty můžete přenést všechny klienty a kontaktní osoby z adresáře do vašeho Google účtu. 

  • Synchronizace probíhá jednosměrně = pokud kontakt upravíte v přehledu Google kontaktů, změna se v adresáři CRM neprojeví.
  • Pokud Google kontakty synchronizujete se svým mobilním telefonem, kontakty se automaticky přenesou i do adresáře v mobilu.

Nastavení synchronizace

Klikněte na své jméno, které najdete v pravém horním rohu.

 

V pravém menu klikněte na položku Google kontakty

 

Vyberte, které kontakty chcete přenášet, a klikněte na tlačítko Synchronizovat.

 

Pokud používáte více Google účtů, vyberte si jeden, se kterým RAYNET propojíte. Pokud jste v prohlížeči aktuálně přihlášeni k některému Google účtu, synchronizace proběhne právě s ním.

Potvrďte žádost o synchronizaci tlačítkem Povolit.  

 

Jupííí, synchronizace proběhla úspěšně :)

 

Kontakty, které máte v RAYNETu, se začnou automaticky přenášet. Pokud jich v adresáři máte více, může přenos trvat delší dobu.

Používá technologie Zendesk