Nastavení bezpečnosti

Pomocí nastavení bezpečnosti jednotlivým uživatelům omezíte viditelnost záznamů, zakážete nebo povolíte exporty adresáře, objednávek nebo nabídek. Pokud nechcete, aby ostatní uživatelé viděli některý konkrétní záznam, použijte bezpečnostní úroveň. Jak na to se dozvíte zde. Samozřejmě pro nastavení bezpečnosti musíte být administrátorem CRM :-)

Bezpečnost v CRM můžete definovat ve čtyřech úrovních. Záleží na vás, co vám bude nejvíce vyhovovat:

Používá technologie Zendesk