Tlačítka Uložit&Otevřít a Uložit

Uložit & Otevřít

Po stisknutí tlačítka Uložit & Otevřít se zakládaný záznam uloží do databáze a stránka s detailem záznamu se zároveň otevře.

Uložit

Toto tlačítko uloží záznam stejným způsobem jako tlačítko Uložit & Otevřít, ale detail záznamu už neotevře.

 
Používá technologie Zendesk